Service meetapparatuur

Om aan de regelgeving te voldoen dient er gebruikt gemaakt te worden van een digitale thermometer die regelmatig (eens per jaar) gekalibreerd wordt. Een thermometer dien minimaal eens per jaar gekalibreerd te worden om zeker te zijn dat er geen afwijking zijn in de gemeten waardes.

Wij kunnen ondersteunen in de aanschaf of kalibratie van een digitale thermometer. Hiermee bent u gegarandeerd dat uw metingen juist zijn en dat u aan de wettelijke regels voldoet.


Kalibratie digitale thermometer:
Uw digitale thermometer dient minimaal eens per jaar gecontroleerd te worden om er zeker van te zijn dat de gemeten waarde niet (te veel) afwijkt van de werkelijke waarde. Wij controleren uw thermometer aan de hand van onze eigen gekalibreerde thermometers. Van de controle krijg u een rapportage met daarin de nauwkeurigheid van de thermometer vastgelegd. Dit rapport kan overlegd worden aan de controlerende instanties tijdens een controle van uw installatie.

De kosten van de controle van uw thermometer bedragen slechts € 39,95 (excl. BTW) inclusief de retour verzendkosten en controlerapport.
Om zeker te zijn dat uw thermometer elk jaar gecontroleerd wordt kunt u een serviceovereenkomst afsluiten. Wij herinnneren u er dan jaarlijks aan de thermometer naar ons op te sturen zodat wij het kunnen contoleren.


Aanschaf digitale thermometer:
Wij hebben een selectie gemaakt van een kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke thermometers van het merk Testo. Deze kunt u tegen een scherp tarief bij ons aanschaffen eventueel in combinatie met een serviceovereenkomst voor de jaarlijkse controle.
 

Testo 106 - Kernthermometer met een dunne robuuste meetspits:


- snelle metingen (2 metingen per seconde)
- zelf minimale- en maximale waardes in te voeren
- alarm bij overschrijding
- waterdich (IP65)
- klein en handzaam formaat

Kosten € 59,50 (excl. BTW)*

Bestellen: https://www.shop-zuiver-water.nl/c-3977999/meetapparatuur/

* prijzen aanschaf zijn exclusief € 6,50 verzendkosten